Connect with us

Majutus

Uus majutuskoht keset Saaremaa kalarikkust

Avaldatud

kuupäeval

Kadakasuitsu

Mais avab Lõuna-Saaremaal, Saarekülas uksed uus majutuskoht – Kadakasuitsu B&B. Kõrvalolev väikeste laidudega samanimeline merelaht on väga kalarikas – eriti palju on haugi, ahvenat ja särge, aga ka linaskit, kuna lahte suubuvad kaks jõge. Püüda saab nii paadist, kaldale kui ka kahlates, samuti võib sõita paadiga väikestele laidudele. Pakume ka kalagiidi teenust.

Külaliste kasutada on kaks kämpingumaja, suitsusaun, köögi- ja dušimaja. Lisaks on telkimisvõimalus ja kaks kohta autokaravanidele. Rentida saab jalgrattaid, sõudepaati ja SUP-laudu. Õues saab teha lõket ja grillida.

Ümbritsev loodus oma väikeste laidude, saarte ja matkaradadega on väga ilus; samasse jäävad ka Natura kaitse all olevad ranna- ja puisniidud. Lähedal on palju väikesadamaid – Ruhve, Kõiguste, Turja ja Kungla, kus on samuti võimalik paati vette lasta ja kala püüda.

Naabruskonnas on mitmeid huvitavaid vaatamisväärsusi, näiteks Pöide Maarja kirik, Saaremaa vanim kivikirik Valjala Martini kirik ja Maasi maalinn. 10 km kaugusel asub ka Saaremaa suurim raba – Koigi raba.

Kadakasuitsu on suurepärane puhkekoht neile, kes naudivad looduse rahu ja kalapüüki!

Continue Reading
Reklaam
Kommenteeri

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga