Connect with us

Lugeja küsib

Lugeja küsib

Avaldatud

kuupäeval

Lugejate küsimustele vastavad Keskkonnaministeeriumi ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi ametnikud.

Viimastel aastatel ajal on muutunud popiks kõiksuguste rajakaamerate metsa ja jõgede äärde paigaldamine, et jälgida nii loomade kui inimeste tegevust. Osad kaamerate paigaldajad on avalikult välja öelnud, et tahavad näha, kes jõe ääres liiguvad, teised, isehakanud „kalakaitsjad“ jällegi põhjendavad kaamerat röövpüüdjate avastamise vajaduse või sügisese kudealade valvega. Mina kalamehena, seenelisena ning niisama looduses liikujana samas ei soovi, et mind sel moel minu teadmata jälgitakse ning minu liikumisi salvestatakse. Seoses sellega on mul hulk küsimusi.

Continue Reading
Reklaam
Kommenteeri

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga