Connect with us

Võistlused

Eesti spinningumehed tegid Tšehhis puhta töö

Avaldatud

kuupäeval

6.–8. oktoobril toimusid Tšehhis Slapy veehoidlal paadist röövkalade püüdmise maailmameistrivõistlused, kus Eestil õnnestus võita esikoht nii meeskondlikus kui paatkondade arvestuses. Mida tähendab MM-iks tipptasemel valmistumine ja kuidas võistlus kulges, kirjutab vastne maailmameister Raigo Padar.

Augustis sai Eesti Spinninguspordi Liit teavituse, et ära jäänud Poola MM-i asemel toimuvad võistlused Tšehhis Slapy veehoidlal. Olime MM-iks palju treeninud ja ettevalmistusele aega kulutanud ning rõõmustasime, et võistlused ikkagi aset leiavad, ehkki üks treeningtsükkel Poolas läks vett vedama. Nüüd algas MM-ile kvalifitseerunute jaoks tavapärane ettevalmistusprotsess. Sel aastal taotlesime KIK-ilt osalustasude ja sõidukulude hüvitamist ning saime positiivse vastuse. Eestit sõitsid esindama Denis Manov, Lehar Leetsaar, Roman Jakovlev, Alexander Andrusenko, Ivo Sööt, Andrus Käpp ja Raigo Padar.
Moodustatud Messengeri grupis käis erinevate võistlustaktikate teemaline arutelu 24/7 ja vahepeal läks plinnimine nii tihedaks, et tuli koosolekute ajaks telefoni märguanded vaigistada. Loeti läbi kõik, mis antud veekogu kohta kätte saada õnnestus, vaadati läbi kõik videod ja võistlustulemused, mis veebist leitavad olid. Paralleelselt jätkus tavapärane säästumajutuste otsimine ja logistiliste küsimuste lahendamine, üritades hoida kulud võimalikult madalal. Aga isegi hoolikalt kalkuleerituna ja minimaalsete kuludega tuli kokku viiekohaline number, millele tuli leida kate.

Continue Reading
Reklaam
Kommenteeri

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga