Connect with us

Aastaring kalavetel

Kui sõbra saak teeb kadedaks…

Avaldatud

kuupäeval

Sõpradega kalal käies on püügikorrad alati ärplemist täis – kellel on suurem, kes sai rohkem, kes võitis. Võrdlus käib püügi juurde ja on seotud rohkem tögamise kui võistlusmomendiga. Kuna igasugused reeglid ja kokkulepped puuduvad, mõõdab igaüks paremust oma joonlaua abil. Sõber Tõnul on näiteks niisugune võlujoonlaud, et see, millega võitjat välja mõõdetakse, selgub püügi käigus. Juhtub ta näiteks esimesena kala saama, siis on võitja see, kes esimese kala sai. Juhtub ta viimasena kala saama, on võitja see, kes viimase kala sai. Sarnaseid variatsioone mahub sinna vahele veel kümnete – et mitte öelda sadade – kaupa. Samas tuleb tõdeda, et nii mõnelgi korral tahtnuks sõbra saaki meelsamini enda ridva otsas näha…

Tõnupäev

07. mail 2017 olime Tõnuga tavapäraselt kalal Lääne-Soomes. Eelmisel päeval saabudes saime püüda vaid mõned tunnikesed, nüüd aga ootas ees esimene täispikk püügipäev – vabadus, päike ja püügirõõm!

Continue Reading
Reklaam
Kommenteeri

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga