Connect with us

Hiiumaa

Siim Rätsepa marineeritud räimed viivad keele alla

Avaldatud

kuupäeval

Siim Rätsep on Hiiumaa mees, kes peab imeilusa loodusega Kalanas Hõbekala puhkemaja, paneb purki hiiumaist räime ning paistab üldse elavat oma õnneliku unistuste elu. Kuidas ta sinnani on jõudnud ning mida Siimul täna saarekülalistele ja muidu Hiiumaa fännidele pakkuda on, saab teada järgnevast loost.

Kohtume Siimuga veebruari lõpus tema Kõrgessaares (või nagu vanemad hiidlased kohta nimetavad – Viskoosas) asuvas kalatööstuses. Nagu Hiiumaa keskmisele ettevõttele kohane, on seal kontor, mille sisustus koosneb ühest töölauast ja ühest toolist. Lisaks asub samas ka valmistoodangu külmladu, kalatöötlemise ruum ning hoiuruum muu vajaliku kraami tarvis. Kõik ruumid on piinlikult puhtad, isegi kalalõhna pole. Kui Siim ei näitaks mulle valmistoodangu ladu, ei usukski ma, et seal üldse kunagi mingit kala puhastatud on.

Continue Reading
Reklaam
Kommenteeri

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.