Connect with us

Ahven

Lugeja küsib

Avaldatud

kuupäeval

Veekogu ääres püügivahenditega viibimine on teatavasti võrdsustatud kalapüügiga. Kui ma soovin liikuda läbi kalastuskaardi alla kuuluva nn forellipiirkonna jõelõigu, et alustada püüki sealt, kus kalastuskaardi alune lõik lõpeb, siis kuidas ma pean juhul, kui ei soovi kalastuskaarti osta, seal käituma? Kui mu spinning on pooleks lahti võetud ja lanti otsas pole, kas sellise püügiriistaga mööda jõe kaldal kulgevat matkarada liikumine on samuti võrdsustatav kalapüügiga?

Kui kalastaja liigub püügikohta mööda rada, mis ei ole jõe kallas, tema spinning on pooleks lahti võetud ning lant eemaldatud, siis Keskkonnaameti järelevalveametnikud sellest probleemi ei tee.

Continue Reading
Reklaam
Kommenteeri

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga