Connect with us

Persoon

Alan Priidel võttis õnge kätte juba kolmeselt

Avaldatud

kuupäeval

Alan Priidel (35) on viimaste aastate Eesti üks edukamaid kalasportlaseid, kes võtnud Salmo Feeder Teami ühe liikmena fiiderdamisvõistluste auhinnalaualt peaaegu kõik, mis võtta annab ning osalenud ka kahel kirbutamise MM-il. Igapäevaselt Salmo turundusosakonnas leiba teeniv mees naudib ühtviisi nii võistlusolukorras vabanevat adrenaliini kui ka rahulikku öist kalapüüki koos heade sõpradega.

Ma alustan asjaga, mis võib tulevikus harrastuspüügi korralduse täielikult pea peale keerata. Erki Savisaar tahab tuua majad veepiirist praeguse 200 meetri asemel 20, sisevetel 10 meetri kaugusele. Mida sina sellisest ettepanekust arvad?

Continue Reading
Reklaam
Kommenteeri

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga