Connect with us

Kalamees

Taido Elmi naudib Hiiumaa kevadet ja sügist

Avaldatud

kuupäeval

Taido Elmi on mitmenda põlve hiidlane, kes teab, kus ja millal Hiiumaal kala võtab, kalastab lisaks kutselistele vahenditele ka õnge ja spinninguga, peab Kärdla sadamas kalastustarvete poodi ning tema suitsuahjust tulevad imemaitsvad lestad, tuulehaugid ja ahvenad.

Põhjus, miks ma harrastuspüügi kohe loo alguses eraldi välja tõin, on see, et spinningu ja õngega kalapüük täiskasvanud Hiiumaa meeste seas väga populaarne ei ole. Harrastuskalastusega tegelevad saarel pigem suvehiidlased ja mandrimehed. Tänu sellele, et Taido ise üsna usinalt Hiiumaal spinningu ja õngega kala püüab, on ta harrastuspüügi n-ö hiiu murrakuga hästi kursis ja pole kitsi oma teadmisi ka teistele jagama.

Continue Reading
Reklaam
Kommenteeri

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.