Connect with us

Kaupmees

UUS kalastustarvete E-pood Kalastusmaailm

Avaldatud

kuupäeval

Kalastusmaailm

Kalastusmaailma avamise taga on kaks kogemustega kalameest, kes ka ise leti taga kliente teenindavad ning rõõmuga kõiki huvilisi sobiliku püügivarustuse valikuga nõustavad ja soovitusi jagavad.

Kaubavalik on läbimõeldud selliselt, et vajamineva saaksid kätte nii algajad kui ka juba kalapüügis edasijõudnud kalamehed. Noore poena ei ole tootesortiment veel lõplikult välja kujunenud ning eks see ole vastavalt hooajale ka mingil määral püsivas muutumises. Samuti on plaan rikastada meie kalastusmaastikku erinevate brändide uudistoodetega, mis ei ole siinmail veel levinud.

Rullide valikusse kuulub valdavalt Shimano, aga lisaks on sortimendis ka Okuma, Favorite’i ja Abu Garcia tooted. Ritvadest on lisaks Shimanole esindatud ka Savage Geari, Okuma ja Favorite’i toodang.

Haugipüügiks on valik silikoonlante Skandinaaviast Eastfieldi näol ning lisaks ka Fox Rage ja Savage Gear, mis kõik toovad kenasti kala. Loomulikult veel plekklandid nagu Williams ja Kuusamo, mis on tõelised legendid ka tuulehaugi püügil. Lantidest on esindatud veel ka Yo-Zuri, Mepps, Blue Fox, Rapala, Lurefans, Abu-Garcia, Fanatik jt. Käsitöötoodete osas leiab meie poest mitmete kodumaiste meistrite toodangut – Viirastus, Wild Lures, Estlant, Aapua, Kalastuskunn ja Vänto lures.

Peibutussöötadest ja lisanditest leiavad õngitsejad ja feederdajad valikust eelkõige Starfishi ja Traperi tooteid.

Võrgupüügi harrastajatele mõeldes on poes hoolikalt läbimõeldud sortiment nakkevõrke Saaremaa võrguvabrikult koos kaasneva ja vajaliku varustusega – märklipud, ankrud, nöörid jmt.

Kalastusmaailma e-pood kalastusmaailm.ee

Continue Reading
Reklaam
Kommenteeri

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga