Connect with us

Kalastaja

Aivar Kääramees kutsub Hiiumaale

Avaldatud

kuupäeval

Aivar Kääramees

Elupõline hiidlane ja igipõline Orjaku sadama kapten, kes on üks vähestest Veeteede Ameti poolt atesteeritud kaptenitest, Aivar Kääramees, peab täna Rannu pubi, püüab kala ja kutsub inimesi Hiiumaale. Sest Aivari arvates on Hiiumaa üks väga mõnus koht, kust ta ise on lahkunud ainult selleks ajaks, kui sõjaväes ja koolis käis.

Aivar on sedasorti kalamees, kes suurema osa omapüütud kalast ise ära väärindab ja söögikõlbulikuna maha müüb –selline Euroopa Liidu unistuste inimene, kes ise kohapealsest napist toorainest maksimumi võtab. Aivari Rannu pubi asub Hiiumaal Käina keskuses, kus ta pakub lisaks söögikohale ka majutust. Vanas motelliosas, mis kannab nime Tondilossi öömaja, on hinnad veidi odavamad ja seal tuleb duši all ja WC-s koridori peal käia. Uuel poolel, mis valmis MTÜ Hiiukala toetusega üsna hiljuti, on hinnad pisut veidi kallimad, aga seal saab valida ilusa Käina lahe vaatega ning kõigile Euroopa Liidu standarditele vastava toa.

Continue Reading
Reklaam
Kommenteeri

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.